maandag 19 maart 2012

iPhone 5 kampt met productie problemen


iPhone 5 productie Foxconn problemenDe iPhone 5 kampt op dit moment met productie problemen. De iPhone 5 heeft verschillende nieuwe onderdelen die duurzamer en meer tijd innemen om te produceren. Het is niet bekend om welke onderdelen het gaat, maar men gaat uit van de nieuwe (aluminium behuizing) en van een eventueel vernieuwd display.
Dit melden verschillende bronnen die in contact staan met Digitimes en 9to5mac. Het gerucht is door verschillende anonieme bronnen bevestigt wat het gerucht extra betrouwbaar maakt.
De productie problemen – die evenals bij de iPad 3 plaatsvonden – zouden de oorzaak zijn van gebrekkige technische ondersteuning. Zo heeft de fabrikant van de nieuwe iPhone 5 hoogstwaarschijnlijk een gebrek aan machines en loopt de productie hierdoor nog niet op volle toeren. Dit kan resulteren in een gebrekkige voorraad tijdens de officiĆ«le lancering die waarschijnlijk rond oktober dit jaar plaats zal vinden. In het ergste geval wordt de lancering – net als bij de iPhone 4S – op het allerlaatste moment afgelast en hiermee mogelijk enkele maanden uitgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten